• slider16 copy
  • slider13 copy 1
  • slider14 copy 1

Over Marjanne:

Of ik Marjanne ben? 

ik-aan-masserenTuurlijk. Marjanne is de voornaam die ik van mijn ouders kreeg. Mijn vader heette Jan en mijn moeder Martha, maar iedereen noemde haar Mar. Dus mijn naam is een samentrekking van hun namen en daarom heet ik Marjanne.  Ik ben een typisch product van de Amsterdamse opvoeding uit de jaren 50 en 60. Dat was een tijd waarin je je aanpaste aan de waarden en normen van de gemeenschap. In mijn familie gold het motto: “Als je voor een dubbeltje geboren bent, zul je nooit een kwartje worden”…

Wat ik heb gemist? Een warme, veilige plek waarbij zachtheid, tederheid, kwetsbaarheid en de daarbij behorende emoties echt gezien werden.

Door mijn lef, nieuwsgierigheid en levenservaring (oa. 2 huwelijken en sinds begin 2016 weer een nieuwe liefde met Luc), heb ik aan dat gemis kunnen werken. Het diepe verlangen om te krijgen wat er niet was, gaat misschien wel nooit (helemaal) over. Maar met name door mijn ervaringen met de Tantrawereld heb ik geleerd daar een plek aan te geven.

Toen ik begin jaren 90 in mijn midlife fase zat en alsmaar nieuwsgieriger werd naar meer mogelijkheden in mijn seksleven, werd ik actief vrijwillig medewerkster van de NVSH/LVSH. In die tijd kwam ik ook bij toeval het boek tegen van Margo Anand: “Tantra, een weg naar intimiteit en extase.” Dit boek was een eye-opener voor mij en ik raakte helemaal geïnspireerd door de levensvisies uit de Tantrawereld. Door mij helemaal in de Tantra te verdiepen kon ik “de weg naar binnen” maken.

Aanvankelijk deed ik dat naast mijn werk als assistent accountant. Na mijn burn-out, eind jaren negentig, koos ik helemaal voor de Tantra. Dit was het begin van een nieuw leven, vol fantastische opleidingen en heftige ontwikkelingen. Nadat ik (o.a.) de beroepsopleiding tot Holistisch Massagetherapeut, de NLP coachopleiding en de jaartraining Sexual Grouding had gevolgd, werd ik Tantramassage- en sekstherapeut. Deze omslag had tot gevolg dat ik meer en meer van mijzelf kon gaan houden. Ik voel mij daarin minder afhankelijk van anderen om mij veilig, warm en geliefd te voelen. Daardoor kan ik nu succesvol andere mensen begeleiden in de ontwikkeling van hun liefdes- en seksleven. Mijn passie is om hiermee liefde, vrede en respect voor henzelf en anderen op deze wereld te verspreiden.

Over Luc

Luc1 website 2Luc Honsia is geboren en getogen in Mechelen (België), afkomstig uit een kunstzinnig milieu. Zijn vader was beeldhouwer en hij heeft deelgenomen in 1936 aan de Olympische Spelen in Berlijn met kanovaren.
Zijn hele leven heeft Luc met bootjes en schepen aan het water gewoond. Vanaf zijn 10de jaar zeilde en kanode hij en deed ook mee met internationale wedstrijden. Vanaf 1976 is hij schipper van zijn zelfgebouwde boot.

Als beroep was Luc eerst scheepsbouwer en de laatste 25 jaar docent mechanica in het onderwijs. Sinds 2012 is hij tantraleraar en coach. Nu is Luc met vervroegd pensioen en geniet hij van het leven, waar ik er sinds begin 2016 een deel van ben.

Al ruim 15 jaar geleden werd Luc geraakt door de tantrawereld met daarin een andere, geen alledaagse visie op leven en seks. Luc heeft diverse tantraopleidingen gedaan en heeft een passie ontwikkeld voor het aanraken en strelen. Hij is in staat mannen en vrouwen door middel van tantramassages met hart en ziel te raken.
Zijn persoonlijke waarden zijn integriteit en respect hebben voor mens en natuur.

Luc’s specialisaties:
Luc is gespecialiseerd in het geven van tantramassages voor mannen; “Man 2 Man-tantramassage“.
Hij is ook expert in het geven van een yonimassage als onderdeel van de tantramassage voor vrouwen waarin hij vrouwen kan leren squirten.
Verder organiseert Luc met mij samen tantramassageworkshops.  De massagevorm die wij samen ook gebruiken bij onze manier van werken met massages. 

Tevens is Luc eigenaar van zijn schip de “Ziet op u Zelven”, waar wij vanaf mei 2018 mee naar Frankrijk gaan varen. Je kunt ons volgen  op onze reis via de website van “ZIET OP U ZELVEN”.

 

Marjanne & Luc


als gastdocenten c.q. inspirators

Omdat wij met z’n tweeën een schat aan ervaringen op het gebied van tantramassages en een ruime kennis van eigentijdse tantra hebben, bieden wij ons aan als gastdocenten.

Zoek jij iemand voor een groep(je) mensen die graag een (tantra-)massage willen leren geven of wil jij eens een tantraworkshop of informatieavond met inspirerende content over eigentijdse tantra organiseren?

Wij, Marjanne en Luc vinden dit leuk om te doen en komen graag als gastdocenten of presentators naar je toe!
Voel je vrij om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken via info@marjannehurks.nl of luchonsia@yahoo.co.uk.

Marjanne Hurks