Wat is een Tantrische massage?

Een Tantrische massage of Tantra massage is een zeer tedere sensuele ontspanningsmassage, waarbij alle plekjes van je lichaam worden gemasseerd. Juist door de zachte en langzame strelingen krijg je meer contact met je lichaam, kom je dichter bij je gevoelens en kun je je geest verruimen. De geslachtsorganen worden op een subtiele wijze aangeraakt waardoor er seksuele energie wordt opgewekt. Deze energie stelt zowel mannen als vrouwen in staat om hun orgasme te intensiveren. Mannen kunnen net als vrouwen meerdere en ook diepere orgasmen beleven als ze deze energie leren te activeren.

Het is onze holistische gedachte dat de hele mens aangeraakt wordt, zowel lichaam als geest als het denken. Gevoelens van lust en zinnelijkheid die uiteindelijk een belangrijke bron van onze levensvreugde uitmaken horen bij een tantramassage. Al onze massages zijn op die gedachte gebaseerd.
Een tantramassage onderscheidt zich omdat de aanrakingen liefde, vreugde en empathie overbrengen. De tantramassage is daarom niet alleen ontspannend maar ook helend.

Liefde is een gevoel van genegenheid. De gewaarwording van genegenheid bij een tantramassage kan voelen als een warme zinderende douche. Koesteren is de manier waarop wij uiting geven aan de liefde die wij voor iemand voelen. Liefde kent geen waardeoordelen, geen goed of fout, geen mooi en geen lelijk. Als je open staat voor de eenheid die wij allemaal met elkaar delen, voel je je verbonden met de ander. Er hoeft geen romantiek of verliefdheid te zijn, wel is er altijd respect.

Vreugde is innerlijk genieten, zonder de eisen of druk om te presteren, eens niet gehecht zijn aan resultaten, alleen verwonderd en dankbaar kunnen zijn.

Empathie wil zeggen ‘het zich kunnen inleven in de ander’. Als wij een tantramassage geven, voelen wij ons in verbinding met de belevingswereld van de ander. Er ontstaat een respons, een weerklank van gevoelens die kan oplopen van natuurlijke seksuele opwinding tot zeer gepassioneerde hartstocht.

Een Tantrische massage wordt aanbevolen om o.a. stress te lijf te gaan, onzekerheid te overwinnen, seksuele problemen op te lossen en weer in jezelf te geloven. Het geeft je kracht en vitaliteit en je voelt de liefde voor jezelf.

Kortom… een Tantrische massage is een subtiele sensuele massage waarbij het hele lichaam liefdevol wordt gemasseerd. Het is ontspannend en ook spannend. Het is sensitief, passievol, helend, verdiepend, respectvol, energie opwekkend, extatisch, magisch, erotisch, bevrijdend, transformerend. Het is soms verwonderend en verbazingwekkend en het is ONVERGETELIJK !!

 

Marjanne Hurks