Aanbod Tantramassage

Tantramassage Basic
Tantramassage Classic
Tantramassage de Luxe
Vierhands Tantramassage
Saïvistische Tantramassage
Tantramassage Man 2 Man
Tantra massagetraining voor paren
Tantra massagetraining voor individuen
Workshop Sensueel Tantrisch leren masseren (basis) en masterclass sensueel genot
Tantra op het Water

 

Tantramassage Basic

Het uitgangspunt van een tantrische massage is om tijdens de massage zo goed mogelijk te voelen wat er in je hele lichaam gebeurt. De Tantramassage Basic is daarvoor al een ware ontdekkingsreis naar de schatten van je eigen lichaam en doet je seksuele energie (ofwel levensenergie) ontwaken en ontladen. Je ervaart reacties van je lichaam, die je misschien nog niet kende. Laat je helemaal meestromen en geniet van de sfeervolle ruimte, de muziek en de warme olie. Geef je over en smelt een uurtje weg in de warme en zachte golvende aanrakingen. Dit alles zal je heerlijk ontspannen. Kosten € 110 voor 1 uur.

Tantramassage Classic

De Tantramassage Classic is het meest favoriet omdat je bij deze behandeling vóór, tijdens en na de massage begeleid wordt om zowel je lichamelijke als innerlijke gevoelens en sensaties heel bewust te gaan voelen. Je ervaart dat je hele lichaam één grote erogene zone is en dit brengt je in een nog hogere staat van opwinding en extase. Kosten € 150 voor 2 uur.

Vrouwen worden uitgenodigd om alles los te laten. Zij mogen zich helemaal overgeven aan hun seksuele verlangens. Door op deze uitdaging in te gaan, en als je daarvan durft te genieten geeft je dit een enorm bevredigend gevoel en ben je een geweldige ervaring rijker.

Mannen kunnen tijdens deze massage leren hun ejaculatie te beheersen door de PC-spier te gebruiken. De seksuele energie die in deze massage wordt opgewekt zal door het hele lichaam verspreid worden. Door dit opgebouwde opgewonden gevoel zolang mogelijk vast te houden alvorens te ontladen kunnen mannen meervoudige orgasmen ervaren. De golven van genot die je overspoelen maken een poging om ‘de stand bij te houden’ volstrekt overbodig. Je komt in een orgastische extase en je hele lichaam geniet.

Paren krijgen tegelijkertijd een tantramassage zoals beschreven staat bij vrouwen en mannen. Gekozen kan worden om apart in verschillende ruimtes gemasseerd te worden, of tezamen in dezelfde ruimte. Als paar ontvangen jullie dan een simultaanmassage.  Kosten 310 voor 3 uur.

N.B. Soms lukt het in het begin niet om het ultieme gevoel van extase te bereiken, en dat is ook niet erg. Het hangt ook een beetje af van je al opgedane ervaring, je conditie, de mate waarin je je durft over te geven en durft los te laten; het is absoluut géén ‘moeten’. Soms kan pas na meerdere massages dit gevoel steeds intenser, intiemer en langduriger worden. Wat in ieder geval zowel vrouwen als mannen ervaren is; een vitaliserende ontspanning, een verhoogd gevoel van je geliefd voelen en van ‘er mogen zijn’!

Tantramassage de Luxe

Deze massage is gelijk aan de Tantramassage Classic plus wat extra elementen. Kosten € 190 euro voor 2 uur.
De Tantramassage de Luxe kan naar keuze aangepast of uitgebreid worden met een:

  • Kunda-massage (prostaatmassage voor mannen)

Mannen hebben ook een G-plek, net als vrouwen! Volgens seksdeskundigen is de prostaatklier (in Tantra heet dit kunda) het mannelijke equivalent van de vrouwelijke G-plek. Iedere man heeft een prostaat, maar niet elke man zal daar evenveel genot aan beleven. Mannen kunnen dus heel verschillend reageren als hun kunda wordt gestimuleerd!

De prostaatklier kan op twee manieren gestimuleerd worden, te weten indirect via het perineum of direct via de anus. Bij een kunda-massage wordt de prostaat op beide manieren gemasseerd, maar voornamelijk rechtstreeks naar binnen toe. De prostaatmassage is een toevoeging op de Classic tantrische massage. Als je bewuster met de prostaat bezig bent is dit ook een preventieve manier om problemen met deze klier (prostaatkanker) te voorkomen.

  • Yoni-massage (intiem voor vrouwen)

De yoni-massage is voor vrouwen die vastbesloten zijn zich te verdiepen in de kracht van haar eigen seksualiteit. Yoni is het tantrische woord voor vagina. Bij veel vrouwen lijken de geslachtsdelen wel ‘gepantserd’ als gevolg van schuldgevoel, schaamte, angst of andere minder positieve ervaringen. Er ontstaan energieblokkades in het bekkengebied en het spierweefsel rond de yoni is gespannen en ongevoelig geworden.

Tijdens een yoni-massage worden je vrouwelijke delen op een liefdevolle manier gemasseerd en geheeld. Hierdoor wordt de lichaamspantsering in de genitaliën weggenomen en je seksuele levenskracht wakker gemaakt. Jouw seksuele gezondheid verbeterd en je krijgt meer zelfvertrouwen op het seksuele vlak én in het dagelijks leven. Over het algemeen geldt dat vrouwen zich seksueel ontwikkelen naarmate ze ouder worden. Je seksuele kunnen neemt toe met de jaren. Hoe rijper je lichaam, hoe beter je lichamelijke en orgastische sensaties zijn. Het is dus nooit te laat om iets bij te leren!

Een andere stap is het ontwikkelen en leren besturen van je vaginaspieren (‘pompoir’) en de G-spot voor een G-spot-orgasme of wel het Squirten.
De G-spot is de vrouwelijke prostaat en wordt de pleasure-spot (genot-spot) ofwel de Goddess spot genoemd. Volgens de Oosterse liefdes filosofie ben je namelijk dichtbij het goddelijke als de G-spot goed in opgewonden staat is gebracht. Door de G-spot goed te stimuleren kan dit een vrouw tot ejaculatie brengen. Vrouwen kunnen dus ook ejaculeren, dit heet sproeien of squirten. Dit vocht lijkt op het mannelijk ejaculaat, maar dan zonder zaadcellen. Het is beslist geen urine, maar is helder doorschijnend en ruikt en proeft als nectar. Iedere vrouw kan deze kunst ontwikkelen, dus ook jij! Wanneer je deze geweldige ervaring opdoet openen zich nieuwe deuren in jouw erotisch leven.
N.B. Deze laatste massagevorm wordt alleen door mijn mannelijke collega Luc gegeven.

  • Big Draw (totaal lichaamsorgasme)

In een tantrische massage kun je heel veel seksuele energie opbouwen. Deze energie wordt meestal ontladen, maar met een tantrische ademhalings- en energieoefening, die de ‘big draw’ wordt genoemd, kun je het ook voor jezelf houden. In dat geval houdt de man zijn ejaculatie echt tegen. Je ervaart een totaal lichaamsorgasme zonder verlies van energie. Door het vermijden van de ejaculatie en het beoefenen van de big draw kun je een geheel nieuwe ervaring krijgen waarvan je het bestaan niet wist. Ontdek je seksualiteit op een nieuwe en andere manier!

De big draw bevordert je vitaliteit en creativiteit. Deze orgasmen kunnen het lichaam schonen van onderdrukte emoties, oude pijn en blokkades.

Ook vrouwen kunnen een big draw ervaren. Preorgastische vrouwen kunnen er genitale orgasmen door krijgen en genitaal orgastische vrouwen helpt het meer multi-orgastisch (‘megagastisch’) te worden. Bovendien wordt de seksbeleving met je partner hierdoor nog extatischer en vervullender.

Een big draw orgasme kan een uiterst spirituele ervaring zijn. Het kan je een gevoel geven dat de energiestroom die door je heen gaat je buiten je lichaam brengt. De big draw is een uiterst krachtige oefening. Daarom is ervaring met adem- en energieoefeningen en tantrische massages vereist.

 

Vierhands Tantramassage

Een vierhandsmassage is van oorsprong een Hawaïaanse traditie. Daar is het een inwijdingsritueel voor jonge mensen op weg naar de volwassenheid. Adem, beweging en geluid spelen in deze massage een belangrijke rol.

Bij onze vierhands tantramassage zijn alle waarden die bij de tweehands tantramassage gelden zeker ook van toepassing. De toegevoegde waarde om door twee vrouwen tegelijk gemasseerd te worden ligt vooral in de onmogelijkheid om controle te houden. Bij vier handen die je lichaam strelen gaat dat vanzelf; je kunt echt niets meer sturen.
We bouwen de massage langzaam op, met voorafgaand een mooi sensitief spel. Je wordt geblinddoekt om iedere afleiding buiten te sluiten. Geef je over aan de verrukkelijke ervaring je gekoesterd te voelen in de veilige bedding van vier handen die zich in harmonie helemaal op jou richten!

Deze massage is heel geschikt voor mensen die erg met hun hoofd bezig zijn en moeite hebben om controle los te laten. Doordat aan deze massage de tantrische zinnenstreling wordt toegevoegd, worden alle zintuigen extra geprikkeld. Deze vierhandsmassage kan zeer heftig zijn, daarom raden we mensen die nog geen ervaring met tantramassage hebben eerst eens kennis te maken met de – tweehands – Classic Tantramassage. Kosten € 280 voor 2,5 uur.

Saïvistische Tantramassage

Voor wie meerdere ervaringen heeft opgedaan met mijn tantramassages is er een speciaal programma voor gevorderden. Dit bestaat uit een Saïvistische tantramassage, die op een matras op de grond gegeven wordt. Deze dansachtige flowmassage komt uit de provincie Kashmir in India, en wordt gekenmerkt door zijn zeer langzame vloeiende sensitieve aanrakingen. Door het ritme van de muziek en de tranceachtige bewegingen kom je geheel in de vertraging en in balans. Van hieruit ontspant je lichaam en maak je een diepgaand hartscontact met jezelf. Tegelijkertijd voel je dat je bijna één wordt met de geefster en toch in je eigen kracht blijft.

Voorafgaand aan de massage wordt je met een meditatieve dans uitgenodigd je helemaal naakt en open te stellen. Deze massagesessie duurt met introductie 2 tot 2½ uur, maar de werking hiervan voelt nog dagenlang na.
Kosten € 320.

Tantramassage Man 2 Man

Je bent gewoon een heteroseksuele man, maar toch zou je wel eens aangeraakt willen worden door een man. Is dat een teken dat je toch misschien homo bent? Nee dat hoeft niet. Je zult je verbazen hoeveel mannen wel eens willen meemaken dat ze aangeraakt worden door een man. Want aanraking door een man voelt anders aan dan door een vrouw. Een mannelijke masseur heeft warmere stevigere handen. Niet dat de massage dan harder is, maar het is net of de mannelijke masseur even iets meer begrijpt waar mannen mee bezig zijn. Mannen zijn geneigd oplossingen bij de vrouw te zoeken, maar mannen met mannen begrijpen elkaar eigenlijk veel beter. Alleen zijn we dat niet gewend en dat maakt dat het nog steeds een taboe is om als man je door een man te laten masseren.

Wil jij dat taboe eens doorbreken? Wil jij wel eens voelen om als man door een man gemasseerd te worden dan kun je vanaf heden een afspraak maken bij Luc Honsia. Luc geeft jou een perfecte tantramassage met alles erop en eraan, eventueel met een hoogtepunt. Luc geeft de massages op een futon, dat betekent dat jij op een matras op de grond ligt. Jullie zijn ook beiden naakt en Luc schuwt niet om ook aangeraakt te worden. Maar dat is niet het belangrijkste, het gaat erom dat jij geniet van een “mannenmassage”.

Deze sessies duren 2 ½ uur omdat de ervaring leert dat er veel los komt en daar de tijd voor wordt genomen.

Afspreken kan via Luc of via mij. Luc geeft de massage op zijn eigen boot in Mechelen (België) als hij niet aan het varen is. Of in de wintertijd in mijn praktijk in Zoeterwoude (NL).  Kosten 130 voor 2 uur.

Training Tantramassage voor paren: – een cadeau voor haar – een cadeau voor hem!

Even een middag samen genieten van de weldaad van een sensuele tantramassage door … deze te ontvangen van je eigen partner … en door … deze te geven aan je eigen partner. Samen met mij geef je elkaar om de beurten deze massage. Het uitgangspunt is dat jullie je kunnen ontspannen, wat best lastig is in deze drukke tijden, en tegelijkertijd iets kunnen leren en ervaren wat de intentie is van een tantramassage.

Als ontvanger van de massage sta je open voor de aanraking van de partner die de massage geeft. En als gever van de massage ben je heel sensitief naar het lichaam van de partner die ontvangt. Op deze manier elkaar masseren voelt als een warm bad, is liefdevol, ontspannend en zelfs helend. Paren die zo al masserend aandacht aan elkaar geven worden zich nog meer bewust van het plezier dat je met elkaar kunt hebben. Dit zorgt voor een positieve invloed op je relatie.

Voordat we beginnen maken we kennis met elkaar en krijgen jullie uitleg over de massage en de tantrafilosofie. Na afloop kunnen jullie gezamenlijk douchen en praten we met een drankje nog even na.  Kosten € 340 voor ruim 4 uur.

Training Tantramassage voor individuele mannen en vrouwen

Voor wie graag eens een Tantramassage wil leren geven, maar single is of wel een partner heeft, maar die dat niet samen met jou wilt doen, kan je een korte massagetraining volgen en deze massage leren op een oefenpartner uit mijn bestand. Jij gaat als man deze vrouw of als vrouw deze man masseren met behulp van mijn aanwijzingen. Je maakt kennis met de grondbeginselen van de filosofie van tantra en je leert de sensitieve tantrische aanrakings- en streeltechnieken van o.a. de erogene zones. In een vervolg dagdeel kun je leren hoe je de genitaliën kunt masseren, zodanig dat je je partner naar ongekende grotere hoogten kunt brengen.

Het is nodig dat je eerst zelf deze Classic tantramassage ondergaat en dit even laat bezinken. Door dit zelf te ervaren en daarna de training te volgen, kun je deze massagevorm pas daadwerkelijk gaan toepassen. Echter door veel te oefenen krijg je meer souplesse en wordt de massage steeds speelser en intenser. Meer oefenen is hier ook mogelijk, net zo als er een mogelijkheid is af te spreken om na een trainingssessie zelf ook nog gemasseerd te worden. Kosten zie marjannehurks.nl/happy-massage/tarieven/

 

Workshop Sensueel Tantrisch leren masseren (5 basis lessen)
en Masterclass Sensueel Genot (3 vervolg lessen)

Wil jij zelf eens genieten van een sensuele tantramassage en wil je, je partner daar eens mee verwennen dan kun je dat samen leren in onze workshop “sensueel leren masseren”.
Elkaar op een sensitieve manier masseren voelt als een warm bad, is liefdevol, ontspannend en zelfs helend. Paren die zo al masserend aandacht aan elkaar geven worden zich nog meer bewust van het plezier dat je met elkaar kunt hebben. Je leert een serie heel verfijnde massagetechnieken, wat zorgt voor een positieve invloed op je relatie.

Inhoud basis workshop Tantramassage
Serie van 5 workshops voor paren:
les 1: introductie; uitleg tantra en rugmassage
les 2: massage voorzijde
les 3: massage yoni (vagina)
les 4: massage lingam (penis)
les 5: integratie: alles wordt samengevoegd tot een vloeiende en heel sensuele tantrische massage.

Masterclass Sensueel Genot alleen als vervolg op de basisworkshop en/of voor mensen die al heel veel ervaring in tantrisch masseren hebben:
les 6: De geheimen van de yoni
les 7: De multi orgastische man
les 8: Vrouwelijke ejaculatie (squirten).

Er wordt naakt gemasseerd op de grond op een futon (= soort matras).


Prijs:

per les € 180 per koppel.

Data:
In onderling overleg.
Elke massageles duurt ongeveer 3, 5 uur.

“Tantra op het water!”

Tantrisch Vaarvakantie Zomer 2018

Na een prachtige vaarvakantie in 2017 gaan wij in 2018 weer varen met de “Ziet Op U Zelven”  en kan er weer een koppel mee. De rust van het water en de uitstraling van het schip zorgen ervoor dat dit een diepe en onvergetelijke beleving wordt. Het schip, de ZOUZ is een tjalk uit 1884, geheel door de eigenaar Luc Honsia gerestaureerd. Het vrachtruim is luxe ingericht en voorzien van alle comfort: warm en koud stromend water, luxe douche, toilet, koelkast, oven, vaatwasser, wasmachine, een gezellige warme keuken en living en een apart schippersverblijf voor logees.

De reis zal starten op 1 mei 2018 en gaat via België door naar Parijs en verder langs de meest schilderachtige kanalen in Frankrijk.

Wij zoeken (tantrische) koppels die graag mee willen varen en verwachten: dat jullie meesturen en helpen bij het aanleggen en vertrekken. Als je daar geen ervaring mee hebt is dat geen probleem, want Luc heeft jarenlang vaarlessen gegeven en zal het jullie leren. Verder stellen wij samen de menu’s op en doen boodschappen. We koken om de beurt en houden het schip netjes. Jullie logeren in het voormalig schippersverblijf, maar de rest van de ruimtes, dus de living, keuken en badkamer wordt gezamenlijk gebruikt.

Onze dagindeling is zeer relaxt, we varen meestal niet meer dan 3 uren per dag zodat er ruim de gelegenheid is om de omgeving te verkennen, te zonnen of te zwemmen. Op de Franse kanalen is het op vele plaatsen mogelijk naturistisch te recreeren. In de avonden kunnen we tantrische oefeningen doen.

De volgende regels zijn van toepassing:

  • Per keer nemen wij maar 1 koppel mee.
  • De prijs is kostendelend (reken op 50 euro per dag per koppel)
  • De kosten van de reis van en naar het schip is niet inbegrepen.
  • Je overnacht in het voormalige schippersverblijf in een tweepersoonsbed.
  • Wat je zelf meeneemt is je toiletgerief en handdoeken, onderlaken en slaapzak of dekbedovertrek (2pers.)
  • Alle meevarenden zijn naturistisch ingesteld.

Zie voor meer info op www.zietopuzelvenvaren.weebly.com

Contact op nemen: mail naar info@marjannehurks.nl of bel mij op +31 6-26194050.

Marjanne Hurks