• slider3 copy
  • slider5a
  • slider6 copy

Happy Massage

Tantrische massages voor iedereen

Tantrische massages zijn massages voor mannen, vrouwen en paren die ervoor durven te kiezen om bewuster te genieten van hun seksualiteit. Voor mensen die het geheim willen ontdekken van sensuele passie en genot, die NU de ontdekkingsreis willen aangaan voor meer extase en verdieping in hun seksleven.

 

5 Redenen om te kiezen voor een tantramassage.

Sommige mensen twijfelen nog wel eens of een tantramassage goed voor ze is. Ben jij er een van lees dan hier de top 5 van de meest gebruikte overwegingen om voor een tantramassage te kiezen:

1 Om je te ontspannen

Als je wel eens een ontspannende massage hebt gehad, heb je al ervaren hoe lekker je je voelt. Dat is niet zo gek. Receptoren in de huid reageren op strelingen met de aanmaak van het hormoon oxytocine. Oxytocine is een stemmingshormoon dat ons een gevoel van welbehagen geeft.
De effecten van een gewone massage zijn al positief, maar van een tantramassage is het enorm; angst en depressies verminderen, blokkades worden losgelaten en het verkrijgen van meer (seksueel) zelfvertrouwen en een gelukkiger gevoel stijgt.

Strelen en huidcontact ontspant en windt op. De huid is ons belangrijkste zintuig, echter in onze westerse wereld is elkaar aanraken niet zo vanzelfsprekend. In het oosten geeft men zich daar eenvoudiger aan over.

Henk: “Wauw, wat zijn jouw handen toch magisch zacht Marjanne. Als jij mij zo liefdevol aanraakt voel ik al mijn spanning wegglijden. Ik voel me tintelen en heerlijk ontspannen!”

2 Om je behaaglijk te voelen

We zoeken van nature naar een innerlijke behaaglijkheid, echter iedereen krijgt wel eens te maken met gevoelens van onbehagen. Dit voelen we niet met onze huid, maar dit is ons psychisch wel of niet lekker voelen. Dit wordt ook wel levenszin genoemd. Het is onze 6de zintuig, die heel nauw verbonden is met de tastzin. Als je op gezonde wijze je tastzin hebt kunnen ontwikkelen en voldoende positieve tactiele ervaringen hebt opgedaan in je jonge jaren, ervaar je het gevoel omhuld en begrensd, geborgen en in jezelf veilig te zijn. De huid is de grens tussen jezelf en de wereld. Bij een tantramassage wordt je hele lijf gemasseerd, al tastend wordt zowel de buiten- als de binnenwereld geraakt. Binnen en buiten verbinden elkaar. Als je helemaal liefdevol aangeraakt wordt, pas dan voel je dat je bestaat.

Martijn: “Ik heb me nog nooit zo diep van binnen gevoeld. Marjanne, je hebt mij geraakt in mijn ziel, ik voelde helemaal mijzelf.”

3 Om je (onbewuste) basisbehoefte te vervullen

Om vol te kunnen leven hebben we volgens Maslow een aantal basisbehoeften nodig, te beginnen met onze fysiologische behoeften; onderdak, voeding, slaap, ontspanning en seks (voortplanting). De volgende stap is de behoefte aan veiligheid, gezondheid en stabiliteit. Op de derde plaats staat onze behoefte bij een groep te horen, zoals het hebben van familie, liefde, vriendschap, dus ergens bij horen. Daarna komt zelfvertrouwen en erkenning en als laatste kun je groeien naar zelfverwezenlijking. Hoe mooi is het, dat in een tantramassage aan al deze elementen aandacht wordt besteed.

Met een tantramassage wordt je sensitiviteit aangewakkerd. Het gevolg is dat je kunt ontspannen, want jouw seksuele verlangens worden gezien en erkend. De seksuele energie mag stromen en omdat het er mag zijn wordt je zelfvertrouwen vergroot. Met dit vertrouwen kun je verder bouwen om te ontdekken wie je werkelijk bent zodat je doelen in het leven duidelijker worden.

Angela: “Ondanks dat je nog niet echt mijn hele lichaam hebt gemasseerd, ik kon die intimiteit nog niet toelaten, voelde ik me gek genoeg toch helemaal vrouw. Mijn tranen waren niet van verdriet over wat ik gemist heb in mijn leven, maar van dankbaarheid omdat jij mij niet veroordeelde dat ik nog niet zover was om me helemaal over te geven”.

4 Om je angsten te overwinnen zodat je meer kunt genieten

Je kent dat wel, als ik maar …… Wij mensen zitten vol overtuigingen en daarmee ervaren we dat we het niet goed doen. We zijn bang om lief te hebben en om geliefd te worden, bang afgewezen te worden. We vinden onszelf niet waardig, ons zelfvertrouwen ontbreekt, zeker in de liefde, met intimiteit en met ons seksleven.

Tantra geeft ons tools om deze angsten te overwinnen. Een tantramassage is daar een van de hulpmiddelen voor. Tantra leert ons dat alles mag en niets moet. Tantra leert je te kijken. Je kijkt door je ogen, maar ogen zelf kunnen niet zien, jij kijkt erdoor. Je ziet je angsten en je ziet dat niet jij je angst bent. Tantra leert je te horen. Je hoort door je oren, niet met je oren. Je hoort stemmen. Je hoort waar die stemmen vandaan komen. Dat zijn niet jouw stemmen. Ik raak je aan, liefdevol. Maar mijn hand raakt jou niet aan, ik raak jou aan door middel van mijn hand. De hand is maar een hulpmiddel. Kan je de hand ontvangen of weer je hem af? Sta je open of dicht, jij kunt dat bepalen. Tantra nodigt je uit daarvan bewust te worden. Het is een mooi proces. Bewustwording is groeien, bewust worden is los laten. Loslaten is meer genieten van het leven.

Hans: “Eerst was ik bang dat ik in mijn blootje op je tafel moest liggen, stel je voor dat ik zomaar een erectie zou krijgen en jij weert dat af, dat zou niet te verkroppen zijn geweest. Maar jij keek ernaar en bewonderde mij, ik voelde mij helemaal gezien.”

5 Om je puur seksueel te voelen

Tantra leert je geen seksuele drift, dat zit al in je. Tantra zegt alleen dat jouw seksualiteit een bron van gelukzaligheid kan zijn. Seksualiteit is creatief. Echter wij in het Westen kennen alleen seksuele drift gericht naar buiten toe. Seksuele drift is wat je geleerd hebt en zit in je hoofd. Maar tantra leert je een pure vorm van seks. Tantrische seks beleven is iets heel anders, is n.l. naar binnen gericht. Als je dat echt kunt beleven kun je het transformeren. Na een tantramassage heb je het gevoel lichter te zijn.

Mark: “Mijn lichaam begon te bewegen, ik voelde overal schokken, dat trillen kon ik niet meer tegenhouden, het verspreide zich door mijn hele lijf. Mijn voeten, mijn handen, alles was een en al energie. Ik wilde schreeuwen, een oerkracht ontlaadde mij. Ik zag allemaal visioenen, ik zat midden in het heelal, ik was het heelal. Heel! AL!”

Sta jij ook wel eens op het punt om een afspraak te maken voor een tantramassage, maar die echte stap heb je toch nog niet durven zetten, dan hoop ik met het bovenstaande dat je je schroom kunt overwinnen. Al vele honderden mensen zijn je voorgegaan in de 15 jaar dat ik dit aanbied, dus wees gerust. Wil je nog meer lezen Klik hier 

 

Marjanne Hurks